Laatste nieuws

  • op 21-12 zijn er 9 pups geboren. Helaas zijn er 2 teefjes overleden.

NL Nieuws

Astra gedekt door b-Quatro

Astra van Davide Ghinnozi is gedekt door b-Quatro.

gepost 17-1-2013


De pups van Paris zijn geboren

vandaag zijn de pups van Paris x Idefix geboren. Op zo'n datum (1 januari) zullen we waarschijnlijk wel geen pup meer krijgen. De pups doen het goed en hebben een mooie verhouding van 7 reutjes en 3 teefjes.

gepost: 1-1-2013


Pups van Coco van Slavenburg zijn geboren

Bij Kennel "N'attaquez du sauvage" zijn de pups van Kamatz x Coco van Slavenburg zijn geboren 4 reutjes en 8 teefjes.

gepost: 18-12-2013


 

De pups zijn gechipt

vandaag zijn de pups van Tamaya gechipt door de Raad van beheer.

gepost: 21-11-2012 


 

Paris is gedekt

Paris Le Serviteur Puissant is gedekt door Idefix. Wij verwachten rond nieuwjaar een nestje pups met 'veel gas op' van deze combinatie. meer info

gepost: 6-11-2012


Pups van Uxa x Kamatz geboren

bij Kennel Bohemia Col-bri zijn 9 pups (4r/5t) geboren van Kamatz x Uxa Malidaj.

gepost: 1-11-2012


 

Zoë gedekt door Kamatz

Vandaag heeft Kamatz een xMH teef gedekt: Zoë van mevr. Hendriks. Klik hier voor meer info

gepost 24-10-2012


Coco gedekt door Kamatz

Coco von der Slavenburg van Rene Marcks (kennel: N'attaquez du sauvage uit Duitsland)l is gedekt door Kamatz. meer info  

gepost: 20-10-2012


De pups van Tamaya zijn geboren

Gistermorgen zijn de pups van tamaya geboren: 6 teefjes. Aangezien 1 pupje niet op natuurlijke wijze wilde 'afkomen' is er besloten om een keizersnee te doen. Helaas was het pupje al dood. Tamaya heeft de operatie goed doorstaan en zorgt goed voor de pups. 

gepost: 13-10-2012


Uxa

Vandaag is Uxa Malidaj van de Tjechische kennel Bohemia Col-Bri gedekt door Kamatz. Dit is een herhalingsnest. De pups uit het vorige nest zijn nu ongeveer 2 jaar oud en voldoen zeer goed in de diverse disciplines. Meer info

gepost: 29-8-2012


Gini

 

Vandaag hebben we Gitane de la Vallée de Luvry (roepnaam Gini) gekocht. Zij komt uit een geheel vreemde bloedlijn van Franse ringsport honden. Het is een erg mooie teef. Ze laat zich nu erg leuk zien qua werk maar nog te jong om te beoordelen of we haar kunnen inzetten voor de fok. Het is de bedoeling dat we met haar ons fokprogramma richting outcross pups verder vorm kunnen geven.

gepost 12-8-2012


Tamaya gedekt

 

vandaag zijn wiij in Wanzleben geweest om Tamaya te laten dekken door Gino vd Kleinen Helden. Deze combinatie is voor 75% hetzelfde als waar Idefix uitkomt. Wij verwachten hier dan ook pups uit met enorme werkdrift.

gepost 10-8-2012 

 


Pups geënt

 

De pups van beide nesten gaan goed vooruit. Vandaag zijn ze allemaal geënt en gecontroleerd door onze dierenarts. Als ze gechipt zijn mogen ze vanaf 7 weken het nest verlaten. 

gepost 7-7-2012


Daysi of Braveheart gedekt door Idefix

Vandaag is Daysi gedekt door Idefix. Daysi is een nest zuster van Darra of Braveheart en een volle zus van onze b-Quatro. De pups van deze combinatie (Idefix x Darra) lieten zich zo goed zien dat Alex Bondar (eigenaar kennel of Braveheart uit Roemenië) besloten heeft een gelijk soortige combinatie te herhalen. (meer info)

gepost 9-7-2012 

 


Mila vd Vroomshoeve gedekt door b-Quatro

Mila (van mevrouw Bekers uit Warnsveld) is vandaag gedekt door b-Quatro (meer info). Mila is een prachtige teef met een enorme werkdrift. Ze heeft reeds IPO I en is in opleiding voor IPO II

gepost 7-7-2012

 


Paris -update-

 

Paris gaat erg goed vooruit. Ze loopt momenteel al 4Km langs de fiets. De wond is mooi dicht. Met een beetje geluk kan Marcel over een dikke maand weer rustig aan beginnen te trainen met haar.

gepost: 7-7-2012


Pups Bianca

 

Bianca (Firefox Ebony) heeft vannacht pups gekregen van Kamatz. Een moeilijke bevalling met complicaties. Er zijn 2 reutjes en 2 teefjes geboren maar helaas zijn er slechts 2 teefjes over. Deze maken het momenteel goed (samen met moeder). Op de echo waren er een stuk of 10 pupjes te zien. Zo zie je maar dat wat je op een echo ziet weinig zegt over wat er daadwerkelijk geboren wordt. (meer info)

gepost 6-7-2012


Pups van Idefix

 

vandaag is in Noorwegen het 3de nest van jonge Idefixen geboren: 5 reutjes en 4 teefjes. Klik hier voor meer info.

gepost: 2-7-2012


Selectie PH-II

 

vandaag hebben we met Tamaya mee gedaan aan de kampioenswedstrijd PH-II. Ondanks dat ze voortvarend van start ging , ging ze met voorwerpbewaken helaas niet ver genoeg terug naar de fiets (-2). Daarna ging ze weer als een trein en ondanks het extreem slechte weer (regen, regen en nog eens regen) werkte ze erg goed.  Het stelwerk was erg goed helaas ging ze bij het laatste onderdeel van de laatste oefening (schijn) te snel van start. Aangezien ik dat heel zeker niet verwacht had reageerde ik fout: -30 en dus de 3de plaats :(

gepost 24-6-2012


Paris -update-

 

Paris is vandaag bij de DA geweest voor controle. De wond zag er 'goed' uit. Zaterdag mag de drain uit de wond en kan deze helemaal dichtgroeien. 

gepost 20-6-2012


Pups Lakota

Vandaag zijn we gestart met het bijvoeren van de Lakota pups (clip). Ze hadden zo door hoe het spelletje werkte :).

gepost 20-6-2012


Tranings ongeluk Paris

vanmorgen is, tijdens de revieroefening, Paris op hoge snelheid in een tak gelopen. Resultaat is dat de achterpoot flink open lag. Haar geleider (Marcel) is toen direct met haar naar de dierenarts gereden. Daar hebben ze haar geopereerd. Een flinke spier is voor een groot gedeelte afgescheurd. Deze zal weer langzaam moeten aangroeien. Hopenlijk is ze hierna nog inzetbaar voor de sport maar het belangrijkste is dat er voor de rest geen complicaties optreden en de wond goed geneesd. 

gepost 17-5-2012


Onze pups groeien goed

Onze pups van beide nesten gaan erg goed vooruit. De pups van het Kimmy nest zijn aanmerkelijk groter dan die van Lakota. Omdat Kimmy al teveel van zichzelf gegeven heeft aan de pups zijn we al gestart met het bijvoeren van de pups (clipje). Wat wel opvalt is dat de pups van Kimmy nogal een kabaal kunnen maken. 

gepost 16-6-2012


Pups bij kennel Braveheart

Bij Braveheart zijn de pups van Kamatz x Cici geboren. Het is laatste nest van Coco mar ook tevens haar grootste nest : 7 reutjes en 2 teefjes. Meer info

gepost: 13-6-2012


Pups van Bijou zijn geboren

 

de pups van Bijou Olbamovicky kvitek x Kamatz zijn geboren. 2 reutjes en 5 teefjes (meer info)

gepost 12-6-2012


Pups van Gipsy zijn geboren

Op 26-5 zijn de pups van Kamatz x Gipsy geboren in kennel of Niniek Wish (4 reutjes - 6 teefjes). meer info


gepost 28-5-2012


 

Pups van m'Lakota zijn geboren

Vannacht zijn de pups van m'Lakota geboren. Dit was weer eens een keer een gemakkelijke bevalling. 11 pups binnen 3 uur. Helaas is er 1 reutje dood geboren. De eindstand is 4 reutjes en 6 teefjes. klik hier voor meer info.

gepost 27-5-2012


 

Pups van Kimmy zijn geboren

vannacht zijn de pups van Kimmy geboren. Het was een zware bevalling maar met een mooi resultaat: 4 reutjes en 6 teefjes. Het geboorte gewicht is gemiddeld 525 gram. Klik hier voor meer info

gepost 25-5-2012


 

Bijou is drachtig

Bijou Olbamovicky kvitek van kennel Marshall dogs uit Polen heeft een echo gehad en hieruit bleek dat ze drachtig was (meer info)

gepost: 6-5-2012


Tika too is gedekt door Kamatz

Arrack's Home Tika Too is gedekt door Kamatz. de pups zullen geboren worden in de USA. Het is 2-3 lijnteelt op onze stamvader "Quatro". Onze b-Quatro of Braveheart is ook van deze combinatie

gepost 5-5-2012


Malin is gedekt door Idefix

Froken B du Rouge de Jupiter (roepnaam Malin) van kennel Brakeless uit Noorwegen is vandaag gedekt door Idefix. Meer info

gepost: 30-4-2012


Bianca is gedekt door Kamatz

Firefox Ebony (aka Bianca) van kennel Braveheart uit Roemenië is gedekt door Kamatz. Klik hier voor meer info over dit nest.

gepost: 30-4-2012


Cici is gedekt door Kamatz

Vörös Szamuráj Kira (aka Cici) van kennel Braveheart uit Roemenië is gedekt door Kamatz. Dit is een herhalingsnest. Onze Heelie is van dezelfde combinatie. Klik hier voor meer info over dit nest.

gepost 14-4-2012


Bijou is gedekt door Kamatz

Bijou Olbamovicky kvitek van kennel Marshall Dogs uit Polen is gedekt door Kamatz.Klik hier voor meer info

gepost: 13-4-2012


Lakota is gedekt door Kamatz

Lakota is vandaag gedekt door Kamatz. Ze zal vanaf nu bij ons blijven om een hier een nest te hebben (meer info)

gepost: 4-4-2012


Arrack's Home Tim keuring PH-I

De datum voor de keuring van Tim is binnen: 17-5-2012. We (met name Frans dan Wink) zijn volop bezig met de voorbereiding hiervan. Het heeft lang geduurd voordat de knieblessure van Tim voorbij was. Hopenlijk dit jaar geen complicaties in de aanloop naar de keuring zodat Frans en Tim een mooie keuring kunnen draaien.

gepost: 3-4-2012


Pups bij kennel Ter Masdjano

Bij kennel Ter Masdjano uit belgië zijn 9 pups geboren uit de combinatie Kamatz x Diabolique ter Masdjano. Helaas is heeft Diabolque wegens complicaties een keizersnee moeten ondergaan. helaas heeft maar1 teefje het gered. Diabolique heeft kantje boord gelegen maar maakt het gelukkig nu goed.

gepost 2-4-2012


Pups bij kennel Ter Masdjano

Bij kennel Ter Masdjano uit belgië zijn 9 pups geboren uit de combinatie Kamatz x Enina ter Masdjano

gepost 2-4-2012


Kimmy is gedekt door Idefix

Vandaag is Kimmy gedekt door Idefix. Dit zal ons eerste nestje worden dit jaar. Gezien de power die op beide honden zit verwachten we pups waar flink 'gas op zit' en zeer geschikt zijn voor de sport (meer info)

gepost: 26-3-2012

 


Oefendag Tamaya

 

Vandaag hebben we met Tamaya een oefendag PH-II gedraaid in Venray. Geen gekke dingen gezien. Ze werkte gewoon zoals op de eigen club, niet slechter en niet beter. Dit betekent dat we op de goede weg zijn met haar. Op 24 juni zal ze naar alle waarschijnlijkheid meedoen met de "Selectie PH-II" en dan in juli de PH-II keuring in Horst. Nog een druk programma dus.

gepost 24-3-2012

Kimmy is geröntgend

Vandaag hebben we Kimmy laten röntgenen in Berghem. Alles was 100% in orde. We kunnen er nu rustig mee fokken.

gepost: 18-3-2012


Pups bij kennel Of Niniek

Bij kennel "of Niniek Wish" uit België zijn 11 pus geboren (9r/2t) uit de combinatie Kamatz x Jess van Heidehof

gepost 16-3-2012


Queen is gedekt door Kamatz

Queen van Ddavide Ghizzonni (Italië) is gedekt door kamatz. Meer info over deze combinatie

Gepost: 10-3-2012


Pups bij kennel Of Niniek

Bij kennel "of Niniek Wish" uit België zijn 7 pups geboren (5r/2t) uit de combinatie Kamatz x Icks of Niniek Wish

gepost 10-3-2012


De eerste Idefix pups zijn geboren

De pups van Idefix x Darra of Braveheart zijn geboren: 3 reutjes & 6 teefjes

gepost 17-2-2012


Diabolique ter Masdjano is gedekt door Kamatz

vandaag is Diabolique gedekt door Kamatz. Dit is een herhalingsnest. Honden van van het vorige nest voldoen zeer goed in diverse disciplines zoals gehoorzaamheid en IPO. (meer info)

gepost 28-1-2012


Enina ter Masdjano is gedekt door Kamatz

vandaag is Enina gedekt door Kamatz. Dit is een herhalingsnest. Honden van van het vorige nest voldoen zeer goed in gehoorzaamheid, IPO en belgische ring. Deze combinatie heeft goede scherpe en ook forse honden gegeven (meer info)

gepost 27-1-2012


Arrack's Home Bronco is niet meer

Vandaag is een van de honden van Team Arrack's Home (Bronco van Frans Koster) overleden aan alvleesklier ontsteking. 

Bronco stond dit jaar klaar voor de keuring KNPV PH-1. Bronco was een mooie hond  met enorme werkdrift en geweldige aanvallen (aanvallen zoals iedereen zijn hond graag ziet maken: spectaculair, hard , ver door de lucht en bovenal ook nog safe). Helaas zullen we niet meer mogen genieten van zijn werk. Wij wensen Frans & Brigitte veel sterkte met dit verlies.

gepost: 25-1-2012


Jaksitaksi gedekt door Kamatz

Jaksitaksi Sa-Kra Beskydy is gedekt door Kamatz. (meer info)

gepost: 22-1-2012


Joyka gedekt door Kamatz

Jess van Heidehof "Joyka" is gedekt door Kamatz. (meer info)

gepost: 18-1-2012


Ickx gedekt door Kamatz

Ickx of Niniek Wish is gedekt door Kamatz. Dit is een herhalingsnest. Pups uit het vorige nest laten zich heel goed zien in de sport

gepost: 9-1-2012


Darra gedekt door Idefix

Vandaag heeft Idefix zijn eerste dekking gedaan met Darra of Braveheart. Het ging erg goed. Idefix had snel door hoe het spelletje werkte Wink

gepost: 21-12-2011


Luna gedekt door Kamatz

Luna (stamboomnaam Nouska) is gedekt door Kamatz.

gepost: 20-12-2011


Nieuwe pakwerker

Vandaag heeft Femke haar nieuwe Theuerzeit pak(je) uit kunnen proberen. Klik hier voor een video impressie hiervan. Samen met Heelie of Braveheart is de opleiding tot algemeen helper KNPV gestart Wink.

gepost 11-12-2011


Pups geboren bij kennel Braveheart

Er zijn pups geboren van Kamatz x Arrack's Home Tika Too. 2 reutjes en 5 teefjes. Medio januari zullen wij van deze combinatie een teefje krijgen. Geinteresseerden kunnen contact met ons opnemen over de voorwaarden om dit pupje over te nemen. 

gepost 9-12-2011


Paris gaat ook een actieve sporthond worden

Marcel Schoeber zal Paris gaan africhten in het KNPV programma. Hierdoor zijn alle honden die in/van onze kennel zijn actief in een sport programma (IPO danwel KNPV).

gepost 20-10-2011


Pups geboren bij Kennel Belgian Tigers

Er zijn pups geboren van Kamatz x Emmely von der Wolfsdelle. 7 reutjes en 3 teefjes

gepost 14-10-2011


Tamaya en Arrack's Home Bindi behalen hun KNPV certificaat

Vandaag heeft mijn vader met Bindi het certificaat PH-I met lof behaald met 420pt. Een geweldige prestatie. 
Ik heb zelf met Tamaya een bijna perfecte dag gedraaid. Helaas zat een fikandel verschil tussen de huidige score en de volle bak . Toch een excellent certificaat met lof met 435pt. Tamaya zal verder worden afgericht in het Object  en PH-II programma

gepost 2-10-2011


Pups geboren bij kennel Malinger in Canada

Uit de combinatie Kamatz x Ebony-Crash les Betulacees zijn vandaag 11 pups geboren. 5  reutjes en 6 teefjes

gepost 25-9-2011


 

Nieuwe teef

Vandaag hebben we onze neiuwste aanwinst opgehaald: Paris le Serviteur Puissant.  Paris heeft een interssante afstamming en is een klein dochter van Darwin. We zullen Paris in de toekomst gaan inzetten als fokteef. Ondanks dat ze wel de kwaliteiten heeft om volgens het KNPV programma afgericht te worden zullen wij dit (wegens tijdgebrek) niet doen. Paris heeft al een nest pups gehad en deze laten zich goed zien (voor zover je er op die leeftijd al wat van kunt zeggen)

gepost 24-9-2011

 


 

Pups geboren bij Kennel Zerberuzdk in Denemarken

Uit de combinatie van Kamatz x Es-Flindtto's Engie zijn 9 pups geboren. 4 reutjes en 5 teefjes.

gepost 13-9-2011 

 


 

Idefix heeft HD-A

Vandaag is de officiële uitslag van Idefix zijn heupen binnen gekomen: HD-A. Helaas was hij nog te jong om ook zijn ellebogen te laten beoordelen. Officieus oordeel is ED-0


 

Ebony Crash les Bétulacées gedekt door Kamatz

Ebony (van Jennifer Segal van MalinGer Kennels uit Canada) is gedekt door Kamatz.

gepost 26-7-2011


Pups geboren bij Kennel Of Niniek Wish in België

De pups van Kamatz x Ickx zijn geboren. 2 reutjes en 5 teefjes. helaas is er 1 teefje dood geboren.

Gepost 12-7-2011


Es-Flindtto's Engie is gedekt door Kamatz

Kamatz is toegelaten om als dekreu voor Denemarken te fungeren.
Es-Flindtto's Engie van kennel Zerberuzdk uit Denemarken is vandaag gedekt door Kamatz

gepost 11-7-2011


Pups geboren bij Braveheart in Roemenië

De pups van Kamatz x Luna zijn geboren. 3 reutjes & 4 teefjes. Helaas is 1 reutje overleden. 

gepost 9-7-2011 


Arrack's Home Hex: HD-A

Vandaag is de officiële HD uitslag binnen van de Raad van beheer. Arrack's Home Hex heeft HD-A, norbergwaarde 40. Super dus.

gepost: 16-6-2011


Kira gedekt door b-Quatro

vandaag is Kira Emmy Buono Vita (van Alex Bondar | kennel of Braveheart uit Roemenië) gedekt door b-Quatro. Dit is b-Quatro zijn eerste dekking.We zijn heel benieuwd naar de pups. 

gepost 11-6-2011


Pups geboren bij Braveheart in Roemenië

De pups van Kamatz x Cici zijn vandaag geboren. 3 reutjes en 5 teefjes. Meer info op de site van kennel Braveheart.

gepost 9-6-2011


Pups geboren bij Extra Temperament in Tjechië

De pups van Kamatz x Brenda van Heulstadwasser (kennel extra Temperament van Monika Konecna) zijn vandaag geboren. 2 reutjes en 7 teefjes. 

gepost 4-6-2011

 


 

Arrack's Home Bronco

vandaag zou Bronco op de keuring gaan. Helaas heeft Frans hem wegens omstandigheden moeten terug trekken. Bronco zal bij een volgende keuring weer worden ingeschreven

gepst 3-6-2011


Ickx gedekt door Kamatz

Vandaag is Ickx of Niniek-Wish (van Hans Machtelinckx | kennel of Niniek-Wish uit België) gedekt door Kamatz

gepost 10-5-2011


Luna gedekt door Kamatz

Vandaag is Luna (stamboom naam Nouska | eigenaar Alex Bondar van Braveheart uit Roemenië) gedekt door Kamatz. 

gepost 10-5-2011


 

Uxa gedekt door Kamatz

Uxa Malidaj (eigenaar Gabriela Mikeskova | kennel Bohemia Col-Bri ) is gedekt door Kamatz)

gepost 21-4-2011


Arrack's Home Bronco

Op 3 juni zal Frans Koster met Bronco naar de keuring gaan (KNPV PH-I). 

gepost 16-4-2011


Pups geboren van Kamatz x Diabolique ter Masdjano

op 11 april zijn bij kennel ter Masdjano 10 pups geboren. voor meer info klik hier

gepost 12-4-2011


Pups geboren van Kamatz x Gipsy van Dolowills

 

Op 9 april zijn bij kennel Of Niniek Wish 10 pups geboren. Voor meer info klik hier

gepost 12-4-2011


Cici gedekt door Kamatz

Cici (Vörös-Szamuråj Kira) van Alex Bondar (kennel Braveheart) is gedekt door Kamatz

gepost 7-4-2011


Joep

Gisteren heeft Frans Koster zijn hond Joep (xMH) op 11 jarige leeftijd laten inslapen. Joep was zo gezegd versleten tot op de draad. Frans heeft met deze hond 3 KNPV certificaten met lof behaald en verschillende wedstrijden gewonnen. Joep kenmerkte zich (vanuit pakwerkers oogpunt) door altijd snoeihard te stellen en gruwlijk hard te bijten. Gewoon een fijne hond om pakwerk voor te mogen maken. Gelukkig zijn er nog verschillende nazaten van Joep die ook over zijn geweldige werkkwaliteiten beschikken.

gepost: 1-3-2011  


Bianca Dark Fall

Vandaag hebben we Bianca Dark Fall kunnen overnemen van kennel van het Berkenmeer. Om gezondheidsredenen stoppen ze met de fokkerij van mechelaars. Hierdoor hebben wij een van hun toekomstige fokteefjes kunnen overnemen. Bianca is een prachtig teefje met een open karakter, goede apporteerdrift en een rustige en volle beet. Wij willen haar in de toekomst ook gaan inzetten als fokteef.

gepost: 25-2-2011


Pups geboren van Gino vd Kleinen Helden x Arrack's Home Tara

Op zondag 20-2-2011 zijn de eerste 3 pups geboren van Tara. 2 reutjes en 1 (klein) teefje. Omdat wij de indruk hadden dat er nog meer pups op zaten en de python-injectie geen effect had zijn we naar onze dierenarts gegaan. Er is een röntgenfoto van Tara gemaakt en idd er bleken nog 2 pups op te zitten. In overleg is er besloten direct een keizersnee uit tevoeren (ook omdat de python geen effect had). Beide pups bleken helaas niet meer 'op gang' te krijgen. De operatie verliep voor de rest goed en na een uurtje kon ik weer met een slaapdronken Tara naar huis. Het kleine teefje bleek helaas toch te klein om te overleven en is gestorven. Met de 2 overgebleven reutjes en Tara gaat het heel goed.

gepost: 23-2-2011


Diabolique ter Masdjano is gedekt door Kamatz

Diabolique van Franklin Beelen (kennel ter masdjano) is gedekt door Kamatz. Dit is een herhalingsnest. De pups van het vorige nest voldoen erg goed in de IPO & Gehoorzaamheid en kenmerken zich door enorme werkdrift.

gepost: 8-2-2011


Gipsy van Dolowills is gedekt door kamatz

Gipsy van Hans Machtelinckx (kennel Of Niniek Wish uit België) is vandaag gedekt door kamatz

gepost: 5-2-2011


Luna is gedekt door Kamatz

Luna van kennel Braveheart (Roemenië) is gedekt door Kamatz.

gepost: 26-12-2010


Bianca - Firefox Ebony is gedekt door Darwin

Bianca van kennel Braveheart (Roemenië) is gedekt door Darwin. Dit is de 3x dat deze combinatie wordt gedaan. Pups van vorige nesten doen het erg goed in de sport

gepost: 24-12-2010


Tara is gedekt door Gino von den Kleinen Helden

Arrack's Home Tara is gedekt door Gino von den Kleinen Helden. Dit wordt een herhalingsnest.

gepost: 18-12-2010


Cartouche gaat naar Cavelier K9

Doordat we b-Quatro of Braveheart hebben gekocht waren er teveel goede honden om te trainen. Aangezien we aan 'jonge' honden b-Quatro, Cartouche en Idefix hebben moeten er keuzes gemaakt worden. Ondanks dat ook Cartouche een heel goede hond is (en we al een heel eind op weg waren in het knpv programma), zijn de andere (b-Quatro en Idefix) voor de toekomst interessanter. Cartouche gaat naar Maynard Pease van Cavelier K9 kennel. Maynard is tevens hondengeleider bij de lokale politie. Cartouche zal worden opgeleid tot diensthond. Maynard zijn huidige diensthond is Arrack's Home Boy (broer van Kamatz). Cartouche is daar in elk geval in goede handen.

gepost: 12-12-2010


Pups naar nieuwe baasjes

De pups van Donder & Tamaya zijn al weer 7 weken oud. De eerste pups hebben gister en vandaag het nest verlaten. Het was een leuk nestje. Alle pups laten zich erg leuk zien.
We hebben de training met Tamaya ook weer opgepakt.  Het doel is om haar volgend jaar oktober naar de keuring PH-I te brengen.

gepost: 28-11-2010


Pups gechipt

Gisteren zijn de pups van Donder x Tamaya gechipt. Ze groeien als kool en doen het allemaal erg goed. Het is een erg vrij nestje en er zit geen pup in die terughoudend is. Volgende week worden ze geënt en gecontroleerd door de dierenarts. Het weekend erop (als ze 7 weken oud zijn) mogen ze alweer naar hun nieuwe baasjes.

gepost: 17-11-2010

 

Woppy von der Simmeringer Haide is gedekt door Kamatz

Woppie van kennel Extra Temperament uit Tjechië is gedekt door Kamatz

gepost: 30-10-2010


 

Pups geboren van Donder & Tamaya

Zondag 10-10 zijn de eerste pups geboren van Tamaya. Op zich een heel rustige bevalling. Zondagavond 22:00 waren er 5 reutjes en 2 teefjes geboren. Van zondag op maandag is er nog een teefje geboren. Helaas is dit teefje al na 1 dag gestorven. Maandagmorgen leek het alsof er nog een pup op zat. Een spuit Oxytocine (Piton) had geen resultaat en toen er toch maar een röntgenfoto gemaakt. Dit bevestigde ons vermoeden: Er moest nog 1 pup afkomen. In overleg met onze DA besloten om toch te wachten en niet direct voor de keizersnee te gaan. Dit hield wel in dat de overlevingskansen van de pup afnamen maar dat woog niet op tegen de kans dat Tamaya niet onder het mes hoefde. In de nacht van maandag op dinsdag is om 04:15 de laatste pup langs natuurlijke weg geboren. De pup was al dood bij geboorte maar oke Tamaya hoefde geen ingreep te ondergaan en dat is belangrijker.
Moeder en pups maken het momenteel goed. Tamaya is lekker relaxed en laat ons zonder problemen bij de pups. Bij vreemden gaat het bovenlipje omhoog en komt er een brommend geluidje:-)

gepost: 13-10-2010


Eefje is gedekt door Kamatz

Eefje van Christian Svensson (kennel Wezenhof in Zweden) is vandaag gedekt door Kamatz

gepost: 1-10-2010


b-Quatro of Braveheart

vandaag is b-Quatro of Braveheart (roepnaam: Quatro) bij ons gekomen. Quatro is 2-3 teruggefokt op onze bekende eigen Quatro. Dit maakt hem voor ons extra interessant. Tevens heeft hij ook al 2x op een tentoonstelling gestaan. Beide keren scoorde hij een uitmuntend en was beste mechelreu. Hij heeft dus al 2 kampioenspunten voor schoonheidskampioen :-). Quatro is een mooi maat stamboom mechelaar met de donkere kleur die wij graag zien. Wij zullen met hem KNPV gaan doen. Blijkt hij geschikt te zijn dan betekent dit wel dat wij een keus moeten gaan maken met welke honden wij verder gaan trainen. Wij zullen dan waarschijnlijk met Cartouche stoppen.

gepost: 20-9-2010


Kimmy

vandaag hebben we onze nieuwe pup opgehaald: Kimmy. Kimmy is een dochter van Darwin en Petra. Het is een van de donkerste Darwin pups die we ooit gezien hebben en op basis hiervan heeft onze puppy specialist (Femke) haar uitgekozen. Aangezien haar ander eigenschappen ook oke waren was de keus snel gemaakt. In principe willen we Kimmy aanhouden om over haar een jaar of twee, bij gebleken geschiktheid, in te zetten in ons fokprogramma.

gepost: 3-9-2010


Kamatz op show

 

op zondag 29-8 zijn we met Kamatz naar de hondententoonstelling in Rotterdam geweest. Dit is een heel andere tak van 'sport' dan waar we normaal mee bezig zijn. gelukkig wilde Monique (van kennel Home of Hogs) Kamatz voor ons in de ring uitbrengen. De combinatie ging met verve de ring in maar helaas wilde Kamatz maar niet in de juiste pas lopen. De keurmeester kon hem dan ook niet goed beoordelen en de kwalificatie werd: Goed.

gepost: 2-9-2010


Arrack's Home Helki

 

Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat Arrack's Home Helki is overleden ten gevolge van een auto ongeluk. Helki  was in opleidng voor SAR-hond en ging als een speer.Wij wensen Corrie van Esland veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

gepost: 13-8-2010


 Tamaya is gedekt door Donder

Tamaya is vandaag gedekt door Arrack's Home Donder. Het wordt het eerste nest van beide honden. Uit deze combinatie verwachten wij zeer goede honden. De combinatie is 3-3 teruggefokt op onze legendarische Qautro. Zijn succesvolste KNPV zonen (Arrack's Home Kamatz & Arrack's Home Darwin) zijn ook aanwezig in deze combinatie. Vader en moeder van deze combinatie zijn nog ongecertificeert (Tamaya zal na dit nest klaar gezet worden voor haar KNPV PH-I) maar de 2 de generatie heeft allemaal een KNPV certificaat met lof. 2 honden (Kamatz en Senna) hebben op de KNPV kampioenschappen gestaan. Al met al is het een zeer interessante combinatie. Maar hoe goed de afstamming ook is het blijft toch gewoon de natuur die beslist en het is dus ook gewoon afwachten of theorie en praktijk ook hetzelfde zijn.

gepost: 12-8-2010


 

Tinka gedekt door Darwin

Tinka van Alex Bondar (kennel Braveheart uit Roemenië) is gedekt door Darwin

gepost: 6-8-2010


Bij Jan Kip zijn pups geboren

De pups van Darwin x Petra zijn geboren op 20-7-2010. 4 reutjes en 6 teefjes. De pups en de moeder zijn in goede conditie

gepost: 21-7-2010 

 


 

Opendag H.S.V. Noord Limburg

Vandaag hebben we een demo gegeven op de opendag van Honden Sport Vereniging "Noord-Limburg" in Heijen. Verschillende  Arrack's Home honden (Kamatz, Tamaya, Donder, Idefix, Bronco, Bindi) deden hier aan mee. We hebben de mensen onder andere onderdelen van het KNPV programma laten zien maar vooral de burgerbijt scenarios werden met grote ogen bekeken. Hieronder staan verschillende clips van de demo:
Tamaya: Volgen met Femke, Transport, Stellen met Kamatz, Terugroepen & Autodief
Idefix: Jonge hond bijtwerk / geleider Femke
Kamatz: Stellen met Tamaya, stellen vanuit rijdende auto, inzet op crimineel in auto
Dutch: inzet op hooligan vanuit auto
Bindi: volgen, kist revieren, voorwerp bewaken, Stok & fietsstellen
Bronco: Stokstellen

gepost: 27-6-2010


Alina Spirit of Graz heeft Pups

Alina (gedekt door Kamatz) heeft op 8-6-2010 9 pups gekregen. 5 reutjes en 4 teefjes. Meer informatie over dit nest kunt u vinden op de site vande kennel Spirit of Graz

gepost 10-6-2010


 

Ambra vom Brunsbeker Land is gedekt door Kamatz

Ambra van Horst Hellberg (DMC kennel Kraiburg am Inn) is vandaag gedekt door Kamatz

gepost: 9-6-2010


 

Kira Emmy Buono Vita heeft Pups

De pups van Kamatz x Kira zijn geboren bij kennel Braveheart in Roemenië. 4 reutjes en 3 teefjes. Kira en de pups maken het goed.

gepost: 29-5-2010

 


 

Petra van de heer Kip is gedekt door Darwin

Petra van Jan Kip is vandaag gedekt door Darwin. Dit is een herhalingsnest. Pups uit vorige nesten laten zich zeer goed zien in de diverse takken van de hondensport. Er zijn al reeds enkele honden die een KNPV behaald hebben. Wij zullen uit dit nest waarschijnlijk een teef reserveren om te kunnen inzetten als toekomstige fokteef.

gepost: 19-5-2010

 


 

Pups naar nieuwe baasje

Alle pups van het Gino x Buffy nest zijn naar de nieuwe baasjes vertrokken. Idefix is bij ons gebleven. Wij zullen met hem het KNPV programma gaan trainen.

gepost: 14-5-2010

 


Arrack's Home Seminar in Roemenië

 

Wij hebben van 2 t/m 5 mei een seminar / training gegeven in samenwerking met Alex Bondar van Kennel Braveheart in Roemenië. De deelnemers kwamen uit Roemenië, Hongarië en Oostenrijk. Wij hadden zelf Tamaya meegenomen als demo hond. Ondanks het erg warme weer (meer dan 30 graden) was een zeer geslaagd seminar en hebben de deelnemers veel aspecten van hondensport kunnen zien en kunnen beoefenen.

gepost: 9-5-2010


Nina Le Serviteur Puissant heeft pups

De pups van de combinatie Kamatz x Nina zijn vannacht geboren: 7 reutjes en 3 teefjes. De pups en Nina verkeren in goede conditie.
Meer informatie kunt u vinden op de site van Kennel van Metcol's Home

gepost: 27-4-2010

 


Alina Spirit of Graz is gedekt door Kamatz

 

Alina van Hermann & Sabine Haslwanter (kennel Spirit of Graz uit Oostenrijk) is gedekt door Kamatz

gepost: 9-4-2010


Oefendag Tamaya

Vandaag hebben we met Tamaya een oefendag gedraaid bij PHV "de verdediger" in Meerlo. Tamaya liet weer goed en stabiel werk zien. Het enigste minpuntje was dat ze bij de stok aanval in de eerste instantie resoluut en met flinke snelheid op het been dook. Op zich niet mis mee maar we zijn bezig om haar met de aanval op de arm te zetten. De tweede keer ging ze met een mooie jump naar de gewenste plek op de arm. Hier hebben we dus nog wel wat werk mee.

gepost: 5-4-2010


 

Enina ter Masdjano is gedekt door Kamatz

Enina van Franklin Beelen (kennel ter Masdjano-België) is vandaag gedekt door Kamatz

gepost: 5-4-2010

 


Rhea from Mikes Place is gedekt door Kamatz

 

Rhea van Harald Rippl (kennel Bruns Noir uit Duitsland) is gedekt door Kamatz

gepost: 2-4-2010


Kira Emmy Buono Vita is gedekt door Kamatz

Kira van Alex Bondar (kennel Braveheart uit Roemenië) is gedekt door Kamatz

gepost: 25-3-2010


 

De pups van het I-nest zijn geboren

De pups van Gino en Buffy zijn geboren. Het was een moeilijke bevalling. Er zijn 7 reutjes en 2 teefjes geboren. 1 reutje is dood geboren. 2 reutjes waren erg klein en zijn dan ook snel gestorven. De rest van de pups weegt tussen de 360 en 390 gram. Momenteel gaat het goed met de pups en met Buffy.
Van dit nest houden we zelf een reutje: Idefix.

gepost: 17-3-2010


 

Esrata van Joefarm gedekt door Kamatz

Esrata van Willem Dusseljee (kennel van het Groot Wezenland) is gedekt door Kamatz

gepost: 13-3-2010


Pups geboren bij Kennel Braveheart

Er zijn pups geboren van Darwin en Bianca bij kennel Braveheart in Roemenië. 12 pups (6 reutjes / 6 teefjes). Meer info volgt.

gepost: 10-3-2010

 


Foto's Buffy

 

Er zijn nieuwe foto's van Buffy waaronder een röntgenfoto waarop de pups duidelijk zichtbaar zijn. Er zijn 9 pups duidelijk zichtbaar en over 2 zijn twijfel:. Zijn het nu wel pups of niet. We zullen het vanzelf zien als de pups geboren worden.

gepost 8-3-2010

 


Arrack's Home Tika Too heeft pups

 

Bij Kennel Braveheart (Roemenië) zijn pups geboren van Kamatz x Tika Too
Er zijn 3 reutjes en 4 teefjes geboren.

gepost 5-3-2010

 


Gastenboek

Ons nieuw gastenboek is online.

gepost: 27-2-2010

 

 

Nina Le Serviteur Puissant is gedekt door Kamatz


Nina van Frans Metekohy (kennel van Metcol's Home) is gedekt door Kamatz.

gepost: 23-2-2010

 

 


 

Buffy is drachtig

Buffy was voor het oog al aan het uitdijen maar een echo heeft het bevestigd: Buffy is drachtig.

gepost: 13-2-2010

 


Arrack's Home Bronco & Arrack's Home Donder zijn geröntgend

Vandaag zijn Arrack's Home Bronco (hond van Frans) en Arrack's Home Donder geröntgend. Bronco zijn heupen waren perfect en zouden een HD-A moeten zijn. De foto's zijn ingestuurd naar de raad van Beheer voor een officiële beoordeling. Van Donder zijn de heupen, ellebogen en rug geröntgend. Dit was allemaal goed. Hiervan zijn de foto's nog niet ingestuurd omdat de hond nog niet officieel op mijn naam staat geregistreerd. Als dit gebeurd is zal Donder ook officieel geröntgend worden.

gepost: 12-2-2010


Tika Too & Bianca drachtig

 

Tika Too (gedekt door Kamatz) en Bianca (gedekt door Darwin) hebben beide een echo gehad. Beide teven bleken in blijde verwachting van een aantal pups. Voor meer informatie over deze pups kunt u contact opnemen met ons.

gepost: 6-2-2010

 


Pups geboren bij Johan Vervoort

 

De pups van Kamatz x Fila zijn vandaag geboren: 1 reutje en 7 teefjes

gepost: 5-2-2010 


Batuka Royal de Malines is dragend

Een echo heeft uitgewezen dat batuka in blijde verwachting is van Kamatz pups

gepost: 3-2-2010


Pups geboren bij kennel met Leeuwenmoed / le Serviteur Puissant

De pups van Kamatz x Balou zijn geboren op 1 februari: 5 reutjes en 2 teefjes.

gepost: 2-2-2010

 


 

Arrack's Home Donder is terug

Vandaag hebben we Donder (roepnaam Dutch) teruggekocht. Er waren wat trainings issues waardoor de oude eigenaar er niet meer mee vooruit kwam. We zullen Dutch eens rustig de tijd geven om te wennen en dan langzaam gaan kijken hoe diep e.e.a. zit. Dutch is in elk geval een super mooie hond. Wordt vervolgd...

gepost: 17-1-2010

 


 

Buffy is gedekt

Buffy is gedekt door Gino. De pups worden 19-3 verwacht.

gepost: 15-1-2010


 

Buffy komt naar Nederland

De kogel is door de kerk: Buffy zal een nest krijgen onder onze vlag. Buffy zal gedekt worden door Gino von den Kleinen Helden. Voor meer informatie over de afstamming van de pups klik hier. Dit wordt ons i-nest. Wij zullen zelf een reutje aanhouden van dit nest vanwege de interessante afstamming.
gepost: 8-1-2010


 

Batuka Royal de Malines is gedekt door Kamatz

Batuka (van Jochem Opfermann uit Duitsland) is gedekt door Kamatz.
gepost: 7-1-2010


 

Firefox Ebony (Bianca) is gedekt door Darwin

Ook dit is een herhalingsnest van Darwin en Bianca. Pups van het vorige nest zijn nu 1½jaar oud en laten zich erg goed zien in de sport. Meer info staat oa op de site van Alex Bondar van kennel Braveheart uit Roemenië.
gepost: 3-1-2010


 

Arrack's Home Tika Too is gedekt door Kamatz

Tika is vandaag gedekt door Kamatz. Meer info staat oa op de site van Alex Bondar van kennel Braveheart uit Roemenië.
Dit is een herhalingsnest wat teruggefokt is op Quatro. De pups van het vorige nest laten zich zeer goed zien.
gepost: 3-1-2010


 

Indira von den Kleinen Helden is gedekt door Kamatz

Indira is vandaag gedekt door Kamatz. Klik hier voor meer info
Indira is de teef van Christa Valentin van kennel vom Gaital uit Oostenrijk
gepost: 8-12-2009


 

Indira von den Kleinen Helden is loops geworden

Indira zal gedekt worden door Kamatz.
gepost: 2-12-2009


 

Balou met Leeuwenmoed is gedekt door kamatz

Balou is vandaag gedekt door Kamatz. Meer info staat oa op de site van greetje Veneboer: www.leserviteurpuissant.nl
gepost: 1-12-2009


 

Fila Le Serviteur Puissant is gedekt door kamatz

Fila is vandaag gedekt door Kamatz. Meer info staat op de website van Johan Vervoort:  www.mijnhondfila.nl
gepost: 30-11-2009


 

Buffy

Komt Buffy (Kamatz dochter) terug naar Nederland?
gepost: 24-11-2009


 

Fila Le Serviteur Puissant is loops

Fila is sinds eergisteren loops. Ze zal volgende week maandag en woensdag gedekt worden door Kamatz.
gepost: 23-11-2009


 

 

 

Subcategorieën

Garantie

xray
Al onze pups worden verkocht met schriftelijke garantie. 
read more

Oudere honden te koop

sigma k9 logo
Bent u op zoek naar een oudere hond klik dan hier

Video Gallery

video
Hier zijn clips te vinden van onze honden tijdens trainingen, op wedstrijden en keuringen en demo's.
Go to video gallery 

Ga naar boven