Laatste nieuws

  • op 21-12 zijn er 9 pups geboren. Helaas zijn er 2 teefjes overleden.
×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /var/www/vhosts/arrackshome.nl/httpdocs/images/pap
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/pap

pap

2006 Senna Certificaat Object bewaking met lof 352pt
Senna Deelname Nederlands Kampioenschap Object bewaking
2007 Senna Certificaat PH-II met lof 447pt

Sraar en Irene zijn de vader en moeder van Marc. Beide hebben nog nooit een wedstrijd of keuring van Marc gemist(!), ze zijn er altijd. In 1999 begon het bij Sraar ook te kriebelen  en in 2000 is hij begonnen met de hondensport . Helaas was de toenmalige hond niet geschikt.
In 2002 werd zijn nieuwe pup geboren: Darwin. Na een jaar bleek dat Darwin van een dusdanig zwaar kaliber te zijn dat deze niet meer voor Sraar te hanteren was. Darwin is toen naar Marc gegaan en hij verder gegaan met het trainen van Senna-Quinta v.d. Vroomshoeve (deze had net haar PH-I certificaat behaald met Marc). In feite was dit zijn eerste hond waar hij echt mee kon trainen. De resultaten die Sraar met Senna behaald heeft zijn gewoon weg erg goed. Hij heeft het certificaat Object Bewaking gehaald met slechts 3 verlies puntjes. Dit betekende dus ook deelname aan het nederlandse kampioenschap Object bewaking  Den Bosch (2006). In 2007 behaalde Sraar met Senna het certificaat PH-II met lof met een zeer goede score van 447punten. Hierna is er met Senna een nest gefokt met Kamatz. Hieruit is Bindi gekomen. 
Bindi heeft op 2 oktober 2011 haar KNPV PH-I certificaat met Lof behaald (420pt). Hierna is Bindi verkocht.
De huidige hond van Sraar is Kimmy. Een rechtstreekse dochter van Darwin. 

 

PICT0002a

 {gallery}pap{/gallery}

NHSB
Geboren: 29-03-2007
Schofthoogte: 60cm
Gewicht: 27Kg


Bindi is de dochter van Kamatz en Senna (met Senna heeft Sraar op het nederlands kampioenschap Object Bewaking 2006 gestaan). Bindi heeft qua gedrag erg veel weg van haar moeder. Dit houdt ondermeer in dat ze iets meer tijd nodig heeft dan gemiddeld en dat ze zo nu en dan erg truttig kan zijn. Dit wil niet zeggen dat ze geen kwaliteiten heeft want dat heeft ze zeker wel. Sraar heeft geen haast om Bindi af te richten en neemt gewoon de tijd ervoor die ze nodig heeft. Ze gaat langzaam maar wel zeker vooruit. Ik (Marc) verwacht dat als ze haar keuring KNPV PH-I doet dat ze hier hoge punten zal scoren.
Bindi heeft op 2 oktober 2011 haar KNPV PH-I certificaat met lof behaald
Klik hier voor alle info over Bindi. 
Bindi is na de keuring verkocht naar de VS. 
2007-10-28a

 

NHSB 2435740
Geboren: 8-10-2002
Schofthoogte: 64cm
Gewicht: 34Kg


Darwin is als pup door Sraar uitgezocht. Tijdens het opgroeien liet Darin zien dat hij een echte mannetjesputter aan het worden was waar niet mee te spotten viel. Met een leeftijd van 1½jaar was Darwin uitgegroeid tot een hond die een maatje te groot was voor Sraar. Marc is toen verder gegaan met de training van Darwin

2004-01-18a

 

 

Garantie

xray
Al onze pups worden verkocht met schriftelijke garantie. 
read more

Oudere honden te koop

sigma k9 logo
Bent u op zoek naar een oudere hond klik dan hier

Video Gallery

video
Hier zijn clips te vinden van onze honden tijdens trainingen, op wedstrijden en keuringen en demo's.
Go to video gallery 

Ga naar boven