Laatste nieuws

  • op 21-12 zijn er 9 pups geboren. Helaas zijn er 2 teefjes overleden.
×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /var/www/vhosts/arrackshome.nl/httpdocs/images/eske
JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /var/www/vhosts/arrackshome.nl/httpdocs/images/maria
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/eske
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/maria

maria

NHSB
Geboren:  
Variëteit: 
Vader: 
Moeder:     

25-05-2008
Tervuerense herder (uit mechelaar lijnen) 
Arrack's Home Kamatz
Tinka 
              2010-01-31g

Eske is gefokt door de heer Coumans uit Elsloo. We hebben Eske uitgezocht op basis van haar lange vacht. Er zaten 3 langhaartjes in het nest (van de 11 pups) maar voor ons sprong er toch wel eentje uit en aangezien we wel eens tervuer wilden hebben was de keuze gemakkelijk. Toen Maria een foto van Eske zag was ze gelijk verkocht. Ze was al langere tijd aan het denken over een hond maar nu was het duidelijk: Eske moest het worden en weg was onze tervueren Wink.

Eske is momenteel uitgegroeid tot een mooie hond.  
Aangezien ze wegens omstandigheden een tijd bij ons op vakantie is nemen we haar ook regelmatig mee naar de training. Het blijkt dat ze erg goed bijt. Uiteraard is dit gezien haar KNPV afstamming niet vreemd. Of Eske ook nog afgericht gaat worden in IPO / KNPV is niet bekend.  

{gallery}eske{/gallery}

Maria is de moeder van Sandra. Zij is trouwe fan van Arrack's Home en is meestal aanwezig als we ergens met de honden bezig zijn.
Sinds juni 2008 heeft zij haar eerste hond: Eske. Eske is een langharige dochter van Kamatz. Maria heeft met Eske met goed gevolg de puppy en v-vzh cursus doorlopen.

          2005-06-08 maria

{gallery}maria{/gallery}

Garantie

xray
Al onze pups worden verkocht met schriftelijke garantie. 
read more

Oudere honden te koop

sigma k9 logo
Bent u op zoek naar een oudere hond klik dan hier

Video Gallery

video
Hier zijn clips te vinden van onze honden tijdens trainingen, op wedstrijden en keuringen en demo's.
Go to video gallery 

Ga naar boven