NHSB 2405666
Geboren: 15-5-2002
DNA geregistreerd volgens ISAG 2006
Schofthoogte: 64cm
Gewicht: 34Kg


Kamatz is een gemakkelijke hond. Hij is zeer sociaal, meegaand en wil altijd werken. Een van de grote voordelen van Kamatz is dat hij snel kan 'schakelen' in de driften. Kamatz heeft goede heupen (HD-A op 3½ jarige leeftijd) en ook zijn ellebogen zijn goed (ED-vrij op 6½jarige leeftijd!).
Kamatz heeft de 3 belangrijkste KNPV certificaten behaald met extreem hoge scores. Hij heeft diverse wedstrijden gewonnen en heeft ook deelgenomen aan de nederlands kampioenschap Object Bewakingshond in 2007. Hij heeft bewezen een stabiele hond te zijn die altijd enorme will to please heeft.
 

Kamatz wordt momenteel veel ingezet als dekreu (Zo heeft Kamatz teven gedekt uit o.a. Nederland, België, Duitsland, Roemenië, Zwitserland, Oostenrijk, Italië). Zijn pups laten een sociaal karakter zien gekoppeld aan een hoge werkdrift en zijn in diverse disciplines van de hondensport aan het werk.
Zelf hebben we een dochter van Kamatz: Tamaya. Ze heeft een extreem hoge werkdrift. Ze is erg intelligent en heeft een volle vaste beet.

Kernwoorden voor Kamatz:
- Erg sociaal
- Enorme werkdrift op alle oefeningen
- Rustige & volle beet
- Goede zoeker & revierder
- Onverschrokken
- HD-A / ED-vrij
- KNPV PH-I certificaat met lof
- KNPV PH-II certificaat met lof
- KNPV Object bewaking certificaat met lof
- Show: Goed

logo_dna