logo

wie zijn wij

Arrack's Home is de kennel van Sandra & Marc Peeters. We hebben een dochter (Femke) en een zoon (Jens).
Wij zijn sinds 1998 een door de Raad van Beheer erkende kennel. Wij fokken uitsluitend (met) honden met een FCI-stamboom. Arrack's Home is in het bezit van het kennel vakbekwaamheids diploma KK-I, Besluit houders van Dieren (kat&hond) en is lid van de BHCN (Belgische Herders Club Nederland) en de NWCC (Nederlandse Welsh Corgi Club).
Wij fokken een mooie middel grote en evenwichtige Mechelaar. Verder vinden we dat onze honden een sociaal karakter moeten hebben, zodat zij voor allerlei sporten, maar ook als gezinshond te gebruiken zijn. Meer hierover staat onder de kop missie
We zijn in het verleden ook gevallen voor de Pembroke maar het heeft 20 jaar geduurd voordat we hier wat mee gedaan hebben. Bij de Pembroke willen we een kleiner type (wat wel aan de rasstandaard voldoet), wat vrolijk is maar ook vooral gezond is. 

Uiteraard kunnen wij niet alles zelf doen en worden wij geholpen door andere mensen.

gezin

garantie icon

Garantie

Op al onze pups geven we garantie.

Meer info

 MG 8588

Oudere honden te koop

Als u geen pup wilt maar een oudere hond.

Meer info

people outline icon

Gastgezinnen

Van tijd tot tijd zijn we opzoek naar gastgezinnen.

Meer info

2020 04 09 15

Kennel Arrack's Home

Kennel Arrack's Home is de kennel van familie Peeters. We zijn sinds 1989 actief in de hondensport (KNPV) en fokken al sinds 1999. We zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op kynologischgebied in Nederland en we fokken uitsluitend met officiële FCI stambomen. Bij onze kennel staat werkdrift, gezondheid en socialisatie in een hoog vaandel. Veel van onze honden liggen in de sport maar ook vele worden als actieve huishond gehouden.

Adres

  Gruttoweg 9, 5725 RT Heusden

  06-5464 1540

  info@arrackshome.nl